jump to navigation

Suntem inca in epoca de piatra March 24, 2007

Posted by Daniel Alexandrescu in Cine cu cine si cand?, Din ratiuni personale, Ethics & Standards.
trackback

Caut sa citesc bloguri ale oamenilor din RU din Romania. Am in lista exemple ca:

Adina Luca, Andy Szekely, Caut Job, Echipa Sense, Executive Search Romania, HR Market, Ionut Ciurea, ITex recrutareLiviu Hahaianu, Radu Dumitru.

Pot spune ca suntem foarte putini. Liviu Hahaianu a incetat sa mai scrie, Radu Dumitru mai rar. In schimb ma mai delectez cu ITex recrutare (cred ca e cel mai bun blog si datorita faptului ca e actualizat cel mai des).

Restul sunt parca uitati in timp si spatiu. In RU trebuie sa comunicam cu oamenii iar faptul ca in toata tara avem cateva bloguri e un semn al unei comunitati slabe. Poate si din acest motiv nu ne vin candidatii la interviuri, de asta nu sunt angajatii motivati, de asta poate se strang frustrari in timp…

Comments»

1. Blog HRMarket.ro» Blog Archive » Back in business - March 25, 2007

[…] un post interesant pe HR EXPERTS in care ni se atragea subtil atentia ca dupa ce suntem doar putini cei care avem un blog pe HR, mai […]

2. Valentina - March 26, 2007

Multumiri pentru aprecieri. Chiar asa, in fiecare dimineata caut noutati prin blogroll. Mi-e cam ciuda cand nu gasesc (adica mi-e cam ciuda des). Vad totusi ca HR Market si-a insusit critica.

3. Daniel Alexandrescu - March 26, 2007

Incet, incet urnim lucrurile 🙂
Discutiile acestea chiar daca sunt virtuale cred ca au multe aspecte constructive de care inca nu suntem constienti.

4. Razvan Ilie - March 29, 2007

de acord cu epoca de piatra a blogului de HR, doar ca pana la urma conteaza sa trecem cu bine spre epoca bronzului … 🙂 poate nu strica la capitolul asta sa ne adunam informal noi blogerii de HR ca sa ne cunoastem pe triburi si culoarea ochilor si sa ne deschidem mintile si sufletele sa-nvatam sa comunicam liber … virtual si fata-n fata.


Leave a comment