jump to navigation

Dorul de casa scade randamentul sub 50% April 23, 2007

Posted by Daniel Alexandrescu in Interesante.
trackback

Cand ajung la munca in strainatate, romanii au probleme de adaptare. Desi isi doresc locurile de munca, unii renunta la ele pentru ca… nu le place mancarea.
Gabriel Huides, managerul general al International Media Recruitment, firma specializata in recrutare de forta de munca pentru strainatate, apreciaza ca, fata de alti ani, sunt mai multi neaveniti care vor joburi „afara”. El avertizeaza insa ca se cauta tot cei care au respect fata de munca.

Articolul complet in Evenimentul Zilei

Comments»

1. dracu - June 7, 2007

hmmm

ia sa incerci sa mananci tu haleala chipurile “vestica”, da gatita de un bucatar coreean, cu ingrediente coreene, si in still coreean.

vreo 2 luni mancam zdravan o data pe sapt (cand era pui prajit). iar in restul timpului, orez fiert cu dulceata…

o tanara - March 24, 2010

imi pare rau ca raspund la acest mesaj dupa aproape 3 ani de cand a fost publicat initial… vreau doar sa precizez ca nu tot ceea ce spune domnul gabriel huides e adevarat, mai mult o mare parte din ceea ce spune dumealui e pura minciuna!! De fapt, el spune ca dorul de munca scade randamentul, dar l`as intreba pe dumnealui ce anume ii scade randamentul lui, ca promite mult fortelor recrutate si nu le da nimic, din contra tot ce face este luarea banilor acestora pentru niste servicii pe care dumnealui nu le presteaza!!! Un sarlatan!!! si daca vrei sa pleci in strainatate, pleaca singur!!! Nu angaja nici o agentie!! at trebui sa faca dumnealui sondaj de opinie sa vada cate fin fortele recrutate sunt fericite cu dumnealui si cum ii apreciaza fortele de munca randamentul???
din experienta mea e nul……dar cand e vorba de luat banii e 100%


Leave a comment