jump to navigation

Angajatori de TOP – 75 Angajatori de TOP recruteaza pe 27 si 28 octombrie la Sala Palatului October 16, 2006

Posted by Daniel Alexandrescu in Evenimente, Recomandam azi.
trackback

ANGAJATORI DE TOP – 27-28 octombrie 2006 – data foarte bine aleasa
Sala Palatului, Bucuresti – locatie foarte buna

http://www.Hipo.ro – interesant nume de site
High Potential Careers! High Potential Employers!

Catalyst Solutions propune prin lansarea portalului de cariera http://www.HIPO.ro singura sursa de informatie la zi care centralizeaza toate oportunitatile de cariera de la cei mai doriti angajatori din economia romaneasca. http://www.HIPO.ro gazduieste toate oportunitatile de angajare din organizatiile lider in domeniul lor de activitate.

Reinventeaza- ti cariera!

este cel mai mare targ de cariera din Romania. La ai ocazia sa intri in contact cu zeci de profesionisti in resurse umane care te pot ajuta sa iti construiesti o cariera de succes in companiile pe care acestia le reprezinta.

Evenimentul este adresat tinerilor profesionisti cu experienta de pana la 5 ani care aspira la o cariera de succes in cadrul unei companii de top din economia romaneasca.

Timp de doua zile, tinerii profesionisti au prilejul de a discuta fata in fata cu liderii din domenii ca: IT&C (IBM, Microsoft, SAP, Xerox Romania, Cosmote, Zapp, Romtelecom), bancar si audit (BRD, Finansbank, ING, Piraeus Bank, Deloitte), consultanta (Accenture, Capgemini), constructii (Impact, Lafarge), energie& petrol (Enel, Petrom), industria farmaceutica (Pfizer, Terapia Ranbaxy, Zentiva), FMCG (Coca-Cola HBC, Danone, P&G, Pepsi, Bergenbier), auto (Dacia groupe Renault, Automobile Bavaria), retail (Praktiker, Metro, Bricostore). Numarul de posturi deschise in perioada evenimentului este de aproximativ 1,000, dar se vor prezenta si oportunitati care vor fi deschise pentru urmatorul an.

Programul evenimentului cuprinde, in completarea mini-interviurilor de la standurile firmelor participante si prezentari de companii. In cadrul acestora, o parte dintre organizatiile participante furnizeaza informatii la zi cu privire la pozitia lor pe piata, strategii si obiective pe termen mediu si lung, politici de personal agreate de companie, detalii despre joburile prezente si cele care se prefigureaza in viitorul apropiat. Fiecare din cele 2 zile ale evenimentului se va incheia cu un workshop pe teme de cariera, la care sunt invitati studenti care sunt la inceputul carierei, respectiv tinerii profesionisti interesati sa valorifice la maximum oportunitatile de pe piata.

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a comment